Exercices français en ligne- Online French exercises

Pour compléter nos cours de français, Accent Français propose des exercices de français en ligne gratuits complémentaires

Presentation-suedois-Accent Francais-Montpellier-France

 
 
ACCENT FRANÇAIS, erbjuder en varm atmosfär och service av högsta kvalitet för att förgylla Er vistelse i södra Frankrike.
 
Här nedan hittar Ni på Ert språk en kort presentation av vår institution Accent Français:
 
Välkommen till Accent Français
 
 
Ni önskar lära Er att kommunicera på franska eller att förbättra er kännedom av det franska språket och den franska kulturen. Året runt tar Accent Français emot Er för allt från en vecka till ett flertal månader, oavsett ålder och nivå. Vi garanterar Er effektivt lärande enligt metoder som är officiellt erkända av ett flertal institutioner i Frankrike och utomlands.
 
Vi erbjuder Er service av högsta kvalitet och garanterar Er en varm och personlig vistelse.
 
Accent Français ligger i hjärtat av staden Montpellier och drar fördel av ett perfekt läge med snabb tillgång till den kända Place de la comedie samt spårvagnen och stadens tåg och busstation. Institutet är placerat i ett historiskt gågatuområde, bland en mängd kaféer, restauranger, butiker, biografer och bibliotek.
 
Skolan befinner sig inuti en säker och lätt tillgänglig 1800-talsbyggnad (med hiss, interphone). 10 ljusa och rymliga klassrum står disponibla för studenterna, fullt utrustade med olika multi-media. Skolan erbjuder dessutom gratis tillgång till Internet samt arbetsrum med franska böcker och metoder.
 
Vi mottar årligen studenter från 55 olika länder; tveka inte på att kontakta dessa eller att kasta ett öga på vårt fotogalleri!
 
Kurser, boende samt aktiviteter
 
 
Vi erbjuder ett stort utbud av kurser, anpassade efter Er nivå eller Era specifika behov. Ni kan börja Er kurs varje måndag och Ni väljer själv längden av Er vistelse samt dess innehåll. Vi garanterar Er små grupper på 3-8 personer, maximalt 10 st,: det är det avgörande villkoret för att var och en av våra studenter ska kunna experimentera med språket och utvecklas. Alla våra lärare har franska som modersmål, universitetsexamen samt erfarenhet av att lära ut franska till utländska studenter. Deras entusiasm och sätt att kommunicera ger Er möjlighet att snabbt utvecklas i en varm och informell atmosfär.
 
Vi erbjuder flera typer av uppehälle; i värdfamilj eller egen studio/lägenhet. Värdfamiljerna väljs ut noggrant och kontrolleras av vår boendeservice. (kvalitetsstandard, årliga besök samt studenternas kommentarer.)
 
Varje vecka erhåller Ni ett program innehållande de aktiviteter och utflykter som vi erbjuder Er. (guidade utflykter, ost- eller vinprovning, sporter, restaurangbesök eller musikalkvällar, osv.) Vår aktivitetsorganisatör följer med på samtliga aktiviteter samt står till förfogande för eventuella frågor.
 
Montpellier
 
 
Stad på sydkusten Montpellier (260 000 innevånare) drar fördel av 300 soldagar per år som kan avnjutas året runt på kaféernas solterrasser, gatumusikanter som underhåller i de medeltida gränderna, ett historiskt gågatuområde och det ljuva livet vid Medelhavet. 
Stad med 60 000 studenter, som är organiserad runt studenterna, och kulturen och levnadssättet liknar det som återfinns i Frankrikesstorstäder.
Stad med stort utbud av kultur och fritid, Kaféer, restauranger, museer, operor: det saknas inte möjligheter till att roa sig. Avståndet på 15 minuter till Medelhavet och stränderna, samt närheten till Rivieran och bergen, gör området idealiskt för sportsliga aktiviteter.
En region att utforska: Inlandets byar och berg lockar fjällvandrare, människor som är förälskade i naturen och amatördrickare av goda viner. Medelhavskusten erbjuder traditionella fiskehamnar, och långa, fina sandstränder som är hem till kolonier av rosa flamingos och shower med de välkända tjurarna från Camargue.
 
Generell information
 
 
Minimum ålder: 17 år
1 lektion: 45 minuter
Kortaste vistelse: 1 vecka
Längsta vistelse: 37 veckor (9 månader)
Nivåer: nybörjare till perfektion
Antal studenter: max 10 studenter, genomsnitt 6-8 st
Privatlektioner: 1 lärare, 1 elev
Kursstarter: varje måndag
Nybörjare: första måndagen i varje månad
Europeiskt certifikat (CECR): Ert slutcertifikat beskriver Er kurs, dess längd samt Er erhållna nivå enligt europeisk standard.
Test: Vi erbjuder förberedelse inför DELF, DALF, TEF och CCIP (handelskammaren)
Accent Français är center för TEF testet.
Aktiviteter: veckoprogram med aktiviteter och utflykter som genomförs tillsammans med vår aktivitetsorganisatör.
 
Kursutbud
 
 
Accent Français erbjuder ett brett utbud av kurser för att hjälpa Er att välja den idealiska kursen i funktion av Era språkliga objektiv, Er nivå samt Er disponibla tid.
 
Cours standard (20 lektioner/vecka)
Cours intensif (25 lektioner/vecka)
Cours académique (20 lektioner/vecka)
Cours standard Plus 1 (20 lektioner + 4 privatlektioner/vecka)
Cours standard Plus 2 (20 lektioner + 10 privat lektioner/vecka)
Förberedelser inför DELF, DALF, Français commercial
Cours privés (Privatlektioner 20, 30 lektioner/vecka)
Stage Senior (För seniorer: 15 lektioner + aktiviteter + utflykter)
Stage PLF -professionnels de la langue Française- (20 lektioner + aktiviteter + utflykter)
Stage TEF (20 lektioner/vecka)
 
Uppehälle
 
 
Varje person har sina unika behov: nyckeln till en lyckad vistelse är först och främst ett boende som överrensstämmer med Era förväntningar och specifika krav. Det är därför som vi erbjuder ett brett utbud av boende, anpassat till alla smaker och hushållskassor. Vår boendeavdelning svarar gärna på alla Era frågor före och under Er vistelse.
 
-         värdfamilj (med frukost eller halvpension)
-         inneboende/delad lägenhet (med frukost eller tillgång till kök)
-         studio på hotell
-         studio på studentresidens (under sommaren)
-         studentrum på universitetscampus (under sommaren)
-         hotell alla kategorier
 
Varför Accent Français?
 
-         idealisk geografisk lokalisering i centrala Montpellier
-         bekväma lokaler (utrustade lektionssalar, arbetsrum, kök mm)
-         service (Internet tillgång, studentkort, turistinformation)
-         har utbildade och dynamiska lärare som tillämpar utlärningsmetoder enligt cadre europeen (CECR) standarden
-         garanterar små klassen (3-8 personer) för undervisning fokuserad på kommunikation
-         erbjuder kundservice av högsta kvalitet och anställda som alltid finns till Ert förfogande (boendeservice, frågor gällande undervisningen eller de aktiviteter som skolan anordnar mm)
-         erbjuder ett flertal typer av uppehälle för att passa alla smaker
-         har referenser som kan påvisa skolans höga kvalitet
-         erbjuder reducerade priser för vistelser längre än tre veckor, specialpriser för långa vistelser samt ytterligare reducering om man bokar för två personer
-         aktiviteter och utflykter året runt
 
 
Men framför allt:
 
 
En exceptionell atmosfär som ökar effektiviteten och lärandet!
 
 
 
Partager cet article
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :