Exercices français en ligne- Online French exercises

Pour compléter nos cours de français, Accent Français propose des exercices de français en ligne gratuits complémentaires

Voorstelling Accent Francais-Montpellier-France

 
ACCENT FRANçAIS, een hartelijke sfeer, een kwaliteitsservice voor een geslaagd taalverblijf in het Zuiden van Frankrijk
Hieronder vindt u een korte voorstelling in het Nederlands van het Instituut Accent Français :    Web Accent Francais
 
Welkom bij Accent Français
 
 
U wil Frans leren spreken of gedurende het hele jaar uw kennis van de Franse taal en cultuur verbeteren? Accent Français verwelkomt u voor een week tot meerdere maanden, ongeacht uw leeftijd of uw niveau.
Wij garanderen u een efficiënt onderwijs dat officieel erkend is door vele instellingen in Frankrijk en in het buitenland.
Onze ploeg biedt u een kwaliteitsservice en de garantie van een altijd hartelijke en persoonlijke ontvangst.
Accent Français bevindt zich in het hart van Montpellier en is zeer gemakkelijk bereikbaar, gelegen tussen de beroemde Place de la Comédie en het station (bussen, trams en treinen).
Het instituut is gelegen in het historische centrum, dat tevens autovrij is en dat een zeer ruim aanbod aan cafés, restaurants, winkels, filmzalen en bibliotheken heeft.
In een 19e-eeuws gebouw, dat veilig en gemakkelijk toegankelijk is (lift, intercom), beschikken de studenten over 10 ruime en goed verlichte klaslokalen met een multimedia-uitrusting, gratis internettoegang en een werkruimte met boeken en methodes van de Franse taal.
Wij verwelkomen gedurende het hele jaar studenten uit 55 verschillende landen; Aarzel niet om contact met hen op te nemen en een kijkje te nemen in onze fotogalerij...
 
 
Lessen, logies en activiteiten
 
 
 
We bieden een ruime keuze aan lessen, aangepast aan uw niveau en behoeften. U kan elke maandag beginnen en zelf de duur en de formule van uw verblijf bepalen.
Wij garanderen kleine groepen van 3 tot 8 personen, maximum 10 : Dit is de basisvoorwaarde om elke student de kans te geven zich uit te drukken en vooruitgang te boeken. Alle lesgevers hebben Frans als moedertaal, beschikken over een universiteitsdiploma en hebben ervaring in het onderwijs van het Frans aan buitenlanders.
Hun enthousiasme en onze methodes die de nadruk leggen op de communicatie, maken het mogelijk snel vooruitgang te boeken in een hartelijke en ontspannen sfeer.
Wij bieden verschillende mogelijkheden aan inzake logies, van gastgezin tot individuele studio. De gastgezinnen zijn met zorg uitgekozen en worden gecontroleerd door onze logiesdienst (kwaliteitslabel, jaarlijks bezoek en commentaar van studenten)
Elke week krijgt u een programma met de activiteiten en uitstappen die we organiseren (bezoek met gids, uitstappen, wijn- of kaasdegustaties, sport, restaurantbezoeken of muzikale avonden, enz..) Een animator begeleidt alle activiteiten en beantwoordt uw toeristische vragen
 
 
 
Montpellier
 
 
Stad van het Zuiden, Montpellier (260.000 inwoners) heeft 300 dagen zon per jaar zodat u er gedurende het hele jaar kan genieten van de zonovergoten caféterrassen, de straatartiesten die de pleinen en middeleeuwse straatjes opvrolijken, het autovrije centrum en het heerlijke mediterrane leven.
Stad van 60.000 studenten, de stad is georganiseerd rond studie en cultuur en de kosten van levensonderhoud blijven er onder het gemiddelde van de meeste grote Franse steden.
Stad van cultuur en ontspanning, Cafés, restaurants, musea, opera : mogelijkheden te over om zich te ontspannen. Op 15 minuten van de stranden van de Middellandse Zee en dichtbij rivieren en bergen, een uitstekende omgeving voor sportieve activiteiten en zalig nietsdoen.
Streek om te ontdekken : De dorpen en bergen van het binnenland zijn een paradijs voor wandelaars, natuur- en wijnliefhebbers. De Middellandse kuststrook met haar traditionele vissershavens en haar lange stranden met fijn zand biedt beschutting aan de kolonies roze flamingo’s en de beroemde stieren van de Camargue.
 
 
Algemene info
 
 
Minimumleeftijd : 17 jaar
1 les : 45 minuten
Minimumduur : 1 week
Maximumduur : 37 weken (9 maanden)
Niveaus : van absolute beginneling tot vervolmaking
Aantal studenten : maximum 10 studenten, gemiddeld 6/8 studenten per klas
Privé-lessen : 1 student, 1 lesgever
Begin van de cursus : elke maandag
Absolute beginnelingen : 1ste maandag van elke maand.
Europees Certificaat CECR : Ons certificaat op het einde van de stage vermeldt het type van de gevolgde stage, de duur en het behaalde Europese niveau.
Examens : We bereiden voor op de examens DELF, DALF, TEF en CCIP (Kamer van Koophandel)
Accent Français is een TEF-examencentrum
Activiteiten : een wekelijks activiteiten- en excursieprogramma begeleid door de animator van Accent Français.
 
 
Cursuslijst
 
 
Accent Français kan u een grote waaier aan cursussen aanbieden en onze ploeg staat tot uw beschikking om u te helpen bij het kiezen van de ideale cursus, in functie van uw taaldoelstellingen, uw niveau en de tijd waarover u beschikt.
Standaardcursus (20 lessen)
Intensieve Cursus (25 lessen)
Universitaire cursus (20 lessen)
Standaard Plus 1 Cursus (20 lessen + 4 privé-lessen)
Standaard Plus 2 Cursus (20 lessen + 10 privé-lessen)
Voorbereiding DELF, DALF, zakelijk Frans
Privé-lessen (20, 30 lessen)
Seniorstage (15 lessen + activiteiten + uitstappen)
PLF-stage (Professionnels de la langue française) (20 lessen + activiteiten + uitstappen)
TEF-stage (20 lessen)
 
 
Lijst van logies
 
 
Iedereen heeft verschillende behoeften : Het geheim voor een geslaagd verblijf, dat zijn eerst en vooral logies die beantwoorden aan uw verwachtingen en specifieke behoeften. Daarom bieden wij een ruime keuze aan logies aan, aangepast aan uw smaak en voor elk budget. Onze logiesafdeling voldoet met plezier al uw eisen voor en tijdens uw verblijf.
-gastgezin (met ontbijt of halfpension)
-bij de inwoner (met ontbijt of toegang tot de keuken)
-studio in hotelresidentie
-studio in studentenresidentie (zomer)
-kamer op de universiteitscampus (zomer)
-Hotel – alle categorieën
 
 
Waarom Accent Français?
 
 
-Een ideale geografische ligging midden in het centrum van Montpellier
-Comfortabele lokalen (klaslokaal met uitrusting, werkruimte, keuken, enz..)
-Diensten (internettoegang, studentenkaart, toeristische info, enz..)
-Een onderwijsmethode die het Europese Kader volgt (CECR) met gediplomeerde en dynamische lesgevers.
-De garantie van kleine werkgroepen (3/8 personen) voor de lessen gericht op communicatie.
-een kwaliteitsvolle klantenservice met een attente ploeg die altijd klaarstaat (logiesdienst, pedagogische vragen, animatiedienst)
-Een grote keuze aan logies voor iedere smaak
-Erkenningen en kwaliteitsreferenties.
-Zachte prijzen met verminderingen vanaf 3 weken. Speciale prijzen voor lange verblijven. Korting voor twee personen.
-Activiteiten en uitstappen gedurende het hele jaar.
-Een animator om vrije tijd in goede banen te leiden en u te informeren.
 
 
 
Maar vooral :
 
Een uitzonderlijke sfeer die onze efficiëntie en de degelijkheid van ons onderwijs verhoogt!
Partager cet article
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :